Zoeken:
Kramerslaan 15 bus 6.01 HASSELT
Kramerslaan 15 bus 6.01
HASSELT
Huurprijs: € 985,- p/m
Instapklaar appartement 6°Verdieping. Bestaande uit hall, apart toilet, living met gashaard en open keuken (kasten, dubbele inox afwasbak, vitro keramische kookplaten, combi-oven, dampkap, koelkast en vaatwas), 2 slaapkamers met elk een dressing, CV ruimte/wasplaats met aansluiting wasmachine, . . . .
Kenmerken: 
Status:Te huur
Object:Woning
Soort:Standaard
Slaapkamers:2
Woonoppervlakte:116 m2
Anne Frankplein 9 bus 2 HASSELT
Anne Frankplein 9 bus 2
HASSELT
Prachtig appartement gelijkvloers links gelegen nabij de Luikersteenweg. Bestaande uit hall, apart toilet, living, keuken (kasten, dubbele afwasbak, halogeen kookplaten, combi-oven, dampkap, vaatwas en koelkast), 3 slaapkamers, badkamer (ligbad, douche en dubbele lavabo in meubel), berging CV en . . . .
Kenmerken: 
Status:Verhuurd
Object:Woning
Soort:Standaard
Slaapkamers:3
Woonoppervlakte:162 m2
Maastrichterstraat 13 bus 1 HASSELT
Maastrichterstraat 13 bus 1
HASSELT
Huurprijs: € 2.500,- p/m
Handelsgelijkvloers gelegen in het bruisende stadscentrum, slechts op enkele passen verwijderd van de markt. Momenteel in casco-staat. In samenspraak met de huurder zal een basis afwerking voorzien worden. Het handelsgelijkvloers heeft een totale oppervlakte van ± 96 m². De handelsruimte kan . . . .
Kenmerken: 
Status:Te huur
Object:Winkelpand
Soort:Andere
Dorpsstraat 13 ZONHOVEN
Dorpsstraat 13
ZONHOVEN
Huurprijs: € 2.900,- p/m
Handelsgelijkvloers gelegen in het centrum. Bestaande uit een winkelruimte van 540 m² en bijkomende magazijnen met een totale oppervlakte van 152 m². Sanitair aanwezig. Deze handelsruimte is tevens gemakkelijk bereikbaar via de achterzijde waar tevens een ruime parking voorzien is. Centrale . . . .
Kenmerken: 
Status:Te huur
Object:Winkelpand
Soort:Andere
Gouverneur Verwilghensingel 10 HASSELT
Gouverneur Verwilghensingel 10
HASSELT
Huurprijs: € 3.950,- p/m
Opvallend KMO-gebouw, goed zichtbaar gelegen langsheen de Gouverneur Verwilghensingel, in KMO-zone Trichterheide. Van hieruit zijn zowel diverse invalswegen als de E313 en E314 autostrades vlot bereikbaar. Het voorste gedeelte is modern en open opgevat. Hier kan men beschikken over een oppervlakte . . . .
Kenmerken: 
Status:Te huur
Object:Winkelpand
Soort:Andere
Maastrichterstraat 27 HASSELT
Maastrichterstraat 27
HASSELT
Huurprijs: € 4.500,- p/m
Handelspand gelegen in het centrum van Hasselt bestaande uit handelsgelijkvloers (185 m²). Vrij. Verwarmd door middel van airco unit. Voorschot onroerende voorheffing voor de huurder. Bezichtiging : via bureel. Dit handelspand kan eventueel samen gehuurd worden met het aangrenzende handelspand . . . .
Kenmerken: 
Status:Te huur
Object:Winkelpand
Soort:Commerciele winkel
Havermarkt 12 HASSELT
Havermarkt 12
HASSELT
Huurprijs: € 5.400,- p/m
Gerestaureerd handelspand, gelegen in het centrum van Hasselt, met een totale oppervlakte van 900m². Gevelbreedte 14 meter. Verdeeld over vier niveaus inclusief ruime archief/kelderruimte van ongeveer 200m². Voorheen horecazaak Le Pain Quotidien met ruime verbruikszaal 300 m² met aansluitend een . . . .
Kenmerken: 
Status:Te huur
Object:Winkelpand
Soort:Andere
Kramerslaan 15 bus Aut21 HASSELT
Kramerslaan 15 bus Aut21
HASSELT
Vraagprijs: € 19.000,-
Dichtbij het centrum ligt een ondergrondse autostandplaats nummer 21 met bijhorende kelder nummer 21. De autosnelweg is bereikbaar op enkele minuten, maar ook het openbaar vervoer is vlak bij de deur en het stadscentrum makkelijk bereikbaar. De gemeenschappelijke lasten bedragen +/- € 35,00/jaar.
Kenmerken: 
Status:Te koop
Soort:Parkeerkelder
Kuringersteenweg 140 bus Aut bus 39-40 HASSELT
Kuringersteenweg 140 bus Aut bus 39-40
HASSELT
Vraagprijs: € 29.000,-
2 ondergrondse autostaanplaatsen , vlotte bereikbaarheid centrum.
2 ondergrondse autostandplaatsen nummers 39 en 40 gelegen tussen de grote en kleine ring. Autosnelwegen makkelijk bereikbaar. Winkels en openbaar vervoer vlakbij. Ideaal als investering. Gezamenlijke aankoop mogelijk aan € 58.000,00. Voor snelle beslissers.
Kenmerken: 
Status:Te koop
Soort:Parkeerkelder
Baron De Rosenweg DILSEN-STOKKEM
Baron De Rosenweg
DILSEN-STOKKEM
Vraagprijs: € 95.000,-
Perceel bouwgrond van 2a 25ca, geschikt voor het bouwen van een open-bebouwing. Gelegen in een goedgekeurde verkaveling (lot 17). Breedte: 9,8 meter, diepte: 23 meter. Er werden reeds plannen opgemaakt naar de geldende voorschriften, maar nog niet goedgekeurd. Goed voor een woning met een . . . .
Kenmerken: 
Status:Te koop
Object:Grond
Soort:Open bebouwing
Bosstraat 78 bus 13 HASSELT
Bosstraat 78 bus 13
HASSELT
Vraagprijs: € 108.000,-
Duplex-studio, rustig gelegen aan de achterzijde van het gebouw. Van uit de Bosstraat is zowel het centrum als de Maastrichtersteenweg vlot bereikbaar. De studio bestaat uit een leefruimte met keukenhoek, een aparte badkamer een een ruime slaaphoek op het verdiep. Verwarming met elektriciteit. . . . .
Kenmerken: 
Status:Te koop
Object:Woning
Soort:Studio Hoogbouw
Slaapkamers:1
Woonoppervlakte:34 m2
Oude Luikerbaan 7 bus 2 HASSELT
Oude Luikerbaan 7 bus 2
HASSELT
Vraagprijs: € 174.000,-
Aangenaam wonen in de rand van het centrum.
Gelijkvloers appartement gelegen in een zijstraat van de Luikersteenweg. Diverse faciliteiten alsook het stadscentrum zijn op wandelafstand gelegen. Vlotte verkeersverbinding. Bestaande uit: hall, apart toilet, ruime leefruimte, keuken, 2 slaapkamers en badkamer. Van uit de badkamer heeft men . . . .
Kenmerken: 
Status:Te koop
Object:Woning
Soort:Standaard
Slaapkamers:2
Woonoppervlakte:83 m2