Kies meteen voor dé Limburgse woonspecialist

Wij hebben meer dan 60 jaar ervaring en zijn een erkende vastgoedmakelaar in Vlaanderen. Ons doel? U begeleiden met het kopen, verkopen, huren of verhuren van een eigendom.

Limburgse Wooncentrale werkt snel, correct en efficiënt. Wij staan u doorheen het hele proces persoonlijk bij, met professioneel advies en een uitgebreide dienstverlening. Van het eerste gesprek tot de begeleiding bij de notaris. Opdat u met de glimlach een weloverwogen beslissing kunt nemen.

 

U verkoopt?

U wilt uw eigendom verkopen. En dat mag snel gebeuren. Dat kan. En tegen de hoogst mogelijke prijs. Dat kan ook.

Limburgse Wooncentrale kent de markt beter dan wie ook en heeft alles in huis om uw pand mooi in de spotlights te plaatsen. Wij hebben de ervaring, de omvang en de nodige présence op de markt om u perfect te helpen.

“Ik wil dat mijn pand gezien wordt… en dat het er goed uitziet”

Limburgse Wooncentrale houdt haar site lwc.be dagelijks up-to-date. Wij zorgen ervoor dat uw eigendom opvalt bij potentiële kopers, dat uw eigendom aangeboden wordt op de grootste vastgoedsites in de regio – hebbes.be, immoweb.be en vitrine.be – en in immomagazines, kranten en weekbladen, o.a. Het Belang van Limburg.

Onze online virtual tour toepassing maakt indruk en zet uw vastgoed in de kijker

Potentiële kopers stappen als het ware uw woning binnen en krijgen een 360° beeld. De bezoeker krijgt de kans om het te ontdekken, ruimte per ruimte. Deze toepassing omvat meer dan het nemen van foto’s van de binnen- en buitenkant van uw woning. We integreren vloerplannen per verdieping en de bezoeker kan vanuit het plan binnenkijken in de afzonderlijke vertrekken. Door de 360°-module is het alsof hij of zij zelf in uw woning staat. Een krachtig verkoopsargument. Onze professionals geven u tips om uw eigendom op z’n best te presenteren. Uw eigendom ziet er bij ons goed uit!

“Ik wil dat het snel en correct verloopt”

Onze experts gaan actief op zoek naar kopers. Met onze kennis en ervaring boeken we doorgaans snel resultaat. Met gerichte mailings houden wij honderden potentiële kopers op de hoogte van het nieuwe aanbod. Wij maken een juiste inschatting van de verkoopprijs, de belangrijkste voorwaarde voor een vlotte verkoop.

“Jullie maken alles verkoopklaar? Mooi zo”

Voor elk pand wordt een volledig dossier aangelegd. Wij vragen alle officiële en noodzakelijke documenten op: kadastrale legger en perceelplan, bodemattest, eigendomsakten, EPC…

Wij begeleiden kandidaat-kopers tijdens de bezichtiging. We overleggen altijd met u, want uzelf heeft het laatste woord. Is er een koper gevonden, dan maken we een verkoopovereenkomst op en begeleiden u tot bij de notaris.

U koopt?

Een eigendom kopen, is een belangrijke stap in uw leven. Alles moet perfect zijn: De staat van de woning, de ligging, de prijsklasse…

Limburgse Wooncentrale maakt uw droom waar. Wij luisteren naar uw behoeften en selecteren zorgvuldig woningen die perfect bij uw smaak en uw budget passen.

“Ik wil alleen panden zien die me kunnen interesseren”

Onze experts peilen naar uw wensen en kunnen u zo sneller op het juiste pad zetten. De beste manier om het maximale uit uw budget te halen of om eventueel alternatieven aan te kunnen reiken, is een persoonlijk gesprek.

Maak op www.lwc.be verder gebruik van de zoekcriteria en u krijgt telkens een selectie van eigendommen ‘op maat’. Speel hiermee, misschien vindt u uw ‘droomwoning’ in een andere hoek van ons rijke aanbod.

U kunt die selectiecriteria ook gebruiken om op regelmatige basis via de site op de hoogte te blijven van mogelijk nieuw aanbod binnen uw interessesfeer.

“Jullie komen ook naar mij toe?”

Hebt u weinig tijd? Of verblijft u regelmatig in het buitenland? Limburgse Wooncentrale stuurt u een up-to-date en aangepast aanbod toe via mail. Overal, 24 uur op 24 en 7 dagen op 7.

Ons uitgebreide aanbod vindt u overal terug, in de geschreven pers en op de grootste vastgoedsites zoals hebbes.be, immoweb.be en vitrine.be. Ook onze opvallende verkoopborden komt u overal tegen. Wie op zoek is, kan in feite niet naast ons kijken.

“Ik wil een eerlijke prijs en een vlotte afhandeling”

Wij bezichtigen samen met u de eigendommen die u interesseren. Vinden we de woning van uw dromen? Dan onderhandelen we met de verkoper om de beste prijs te bedingen.

Reken op een correcte en vlotte afhandeling, waarbij Limburgse Wooncentrale altijd het belang van beide partijen voor ogen houdt. Wij hebben er namelijk belang bij dat koper en verkoper tevreden zijn met een verkoop als resultaat.

Moet u, om het plaatje rond te krijgen, een andere eigendom van de hand doen? In dat geval zit u bij Limburgse Wooncentrale ook gebeiteld.

U verhuurt?

U wilt uw eigendom verhuren. En dat mag snel gebeuren. Dat kan. En tegen de hoogst mogelijke prijs. Dat kan ook. Limburgse Wooncentrale kent de markt beter dan wie ook en heeft alles in huis om uw pand mooi in de spotlights te plaatsen.

Verhuurt u meerdere eigendommen en hebt u zelf weinig tijd voor een stipte en correcte opvolging? Dan is ons rentmeesterschap dé oplossing voor een optimaal beheer zonder zorgen. Wij nemen het helemaal van u over.

“Ik wil dat mijn pand gezien wordt… en dat het er goed uitziet”

Limburgse Wooncentrale houdt haar site www.lwc.be dagelijks up-to-date. Wij zorgen ervoor dat uw eigendom opvalt bij potentiële huurders, dat uw eigendom aangeboden wordt op de grootste vastgoedsite in de regio hebbes.be en vitrine.be.

“Ik wil een snelle en zorgeloze afhandeling”

Een pand verhuren is een arbeidsintensieve aangelegenheid die niet zonder risico’s is.

Onze experts gaan actief op zoek naar huurders die bij uw pand passen. Met gerichte mailings houden wij honderden potentiële huurders op de hoogte van het nieuwe aanbod.

Vooraleer we u een kandidaat voorstellen, voeren we een eigen solvabiliteitsonderzoek uit.

Met onze kennis en ervaring boeken we doorgaans een snel en erg betrouwbaar resultaat.

Wij maken een juiste inschatting van de verhuurprijs, de belangrijkste voorwaarde voor een vlotte verhuring. Wij waken erover dat uw pand conform de gangbare prijzen verhuurd wordt en blijft. Zo wordt leegstand vermeden en geniet u een maximaal rendement.

“Wat als ik helemaal niets zelf wil of kan doen?”

Dan is onze dienstverlening van rentmeesterschap u op het lijf geschreven. Limburgse Wooncentrale organiseert dan het beheer van uw eigendom in de breedste zin van het woord. We zijn ervaren specialisten in dit vakgebied met vandaag de dag meer dan 1000 panden volledig aan ons toezicht toevertrouwd.

Administratief beheer

  • Een huurovereenkomst volgens de wettelijke bepalingen met registratie van het contract en gedetailleerde plaatsbeschrijving
  • Wij zorgen ervoor dat de huurwaarborg in orde is
  • Wij vragen alle noodzakelijke documenten op: kadastrale legger, perceelplan, EPC…

Financieel beheer

  • Huurgelden tijdig innen en doorstorten
  • Jaarlijkse indexatie van de huur
  • Lasten en kosten afrekenen met de huurder
  • Incasso via deurwaardersbrief en met rechtsbijstand bij het innen van huurgelden
  • Juridisch advies

Technisch beheer

  • Controle van de staat van het gebouw en van het onderhoud
  • Regelen van noodzakelijke werken en leveringen (stookolie…)
  • Jaarlijks onderhoud van de verwarmingsinstallatie via onderhoudscontract

U huurt?

Limburgse Wooncentrale maakt uw wensen waar. Wij luisteren naar uw behoeften en selecteren zorgvuldig huurpanden die perfect bij uw smaak en uw budget passen.

Wij hebben vandaag meer dan 1000 wooneenheden in beheer met een bezettingsgraad van 95 procent. Wij zoeken voortdurend naar nieuw aanbod voor potentiële huurders.

“Ik wil alleen panden zien die me kunnen interesseren”

Onze experts peilen naar uw wensen en kunnen u zo sneller op het juiste pad zetten. De beste manier om het maximale uit uw budget te halen of om eventueel alternatieven aan te kunnen reiken, is een persoonlijk gesprek.

Maak op www.lwc.be verder gebruik van de zoekcriteria en u krijgt telkens een selectie van huurpanden ‘op maat’. Speel hiermee, misschien vindt u uw gading in een andere hoek van ons rijke aanbod.

U kunt die selectiecriteria ook gebruiken om op regelmatige basis via de site op de hoogte te blijven van mogelijk nieuw aanbod binnen uw interessesfeer.

“Jullie komen ook naar mij toe?”

Hebt u weinig tijd? Of verblijft u regelmatig in het buitenland? Limburgse Wooncentrale stuurt u een up-to-date en aangepast aanbod toe via mail. Overal, 24 uur op 24 en 7 dagen op 7.

Ons uitgebreide aanbod vindt u gemakkelijk terug op de grootste vastgoedsite hebbes.be en vitrine.be. Ook onze opvallende verhuurborden komt u overal tegen. Wie op zoek is, kan in feite niet naast ons kijken.

“Ik wil een eerlijke prijs en een vlotte afhandeling”

Eventueel bezichtigen wij samen met u de panden die u interesseren. Vinden we een geschikt pand? Dan helpen we u om de nodige formaliteiten in orde te brengen.

Reken op een correcte en vlotte afhandeling, waarbij Limburgse Wooncentrale altijd het belang van beide partijen voor ogen houdt. Wij hebben er namelijk belang bij dat huurder en verhuurder tevreden zijn met een huurovereenkomst als resultaat.

 

Hoe bereik ik Limburgse Wooncentrale?

Sinds 02 januari 2014 bevinden wij ons op de grote ring om Hasselt, langsheen de Boerenkrijgsingel. Aan de binnenkant van de Boerenkrijgsingel rijdt u via de parallelweg de Kramerslaan op. Vlot bereikbaar vanuit het stadscentrum en in de nabijheid van de op- en afrit Hasselt/St Truiden (28) van de E313.

Openingsuren:

Maandag tot vrijdag: doorlopend open van 9u tot 18u

Neem contact op met ons