Zoeken:
Havenstraat 2 bus 3 HASSELT
Havenstraat 2 bus 3
HASSELT
Vraagprijs: € 259.000,-
Degelijk appartement gelegen in de nabijheid van het centrum.
Dit ruime appartement is gelegen op de hoek van de Havenstraat en de Kempische Steenweg. Het stadscentrum, het Quartier Blue en de N74 (Hasselt - Eindhoven), zijn vlot bereikbaar. Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping van een opvallend appartementsgebouw. Bestaande uit: inkomhal, . . . .
Kenmerken: 
Status:Te koop
Object:Woning
Soort:Standaard
Slaapkamers:2
Woonoppervlakte:109 m2
Demerstraat 88 bus 3 HASSELT
Demerstraat 88 bus 3
HASSELT
Vraagprijs: € 259.000,-
Juist binnen de Kleine Ring, in de Demerstraat vinden we dit 2-slaapkamer appartement terug. Gelegen op het eerste verdiep van een stijlvolle residentie. Het Kolonel Dusartplein met zijn gezellige terrasjes, het Quartier Bleu, het centrum met al haar winkels en eetgelegenheden, parking Molenpoort, . . . .
Kenmerken: 
Status:Te koop
Object:Woning
Soort:Standaard
Slaapkamers:2
Woonoppervlakte:86 m2
Englebert Adanglaan 8 bus 5 LEOPOLDSBURG
Englebert Adanglaan 8 bus 5
LEOPOLDSBURG
Vraagprijs: € 275.000,-
Ruim appartement gelegen in het centrum van Leopoldsburg, vlak aan het gemeentehuis. Het appartement is gelegen op het 1ste verdiep en bestaat uit: een inkomhal, apart toilet, living met balkon aan de straatzijde, keuken met aparte berging, badkamer en 3 slaapkamers. Eén van de slaapkamers geeft . . . .
Kenmerken: 
Status:Te koop
Object:Woning
Soort:Standaard
Slaapkamers:3
Woonoppervlakte:107 m2
Koning Albertstraat 54 HASSELT
Koning Albertstraat 54
HASSELT
Vraagprijs: € 673.000,-
Handelshuis op topligging.
Handelshuis gelegen op de commerciële hoofdas van Hasselt. Het grootste deel van het winkelpubliek passeert op deze locatie. Het geheel wordt momenteel verhuurd. Het handelsgelijkvloers wordt uitgebaat als kledingzaak. Bestaande uit een winkelgelijkvloers met achteraan een kitchenette en . . . .
Kenmerken: 
Status:Te koop
Object:Winkelpand
Soort:Andere
>