Zoeken:
Demerstraat 103 HASSELT
Demerstraat 103
HASSELT
Huurprijs: € 2.390,- p/m
Handelsgelijkvloers geschikt voor burelen of kantoor
Handelsgelijkvloers met een oppervlakte van 100 m². Het pand wordt momenteel uitgebaat als een interimkantoor. Bestaande uit: landschapskantoren verdeeld over 4 ruimtes, ingerichte keuken, berging en toiletten. Gelegen in de Demerstraat, drukke winkelstraat in het centrum van Hasselt. Geschikt . . . .
Kenmerken: 
Status:Te huur
Object:Winkelpand
Soort:Commerciele winkel
Woonoppervlakte:100 m2
Maastrichterstraat 13 bus 1 HASSELT
Maastrichterstraat 13 bus 1
HASSELT
Huurprijs: € 2.500,- p/m
Handelsgelijkvloers gelegen in het bruisende stadscentrum, slechts op enkele passen verwijderd van de markt. In samenspraak met de huurder zal de verdere afwerking voorzien worden. Het handelsgelijkvloers heeft een totale oppervlakte van ± 96 m². De handelsruimte kan gebruikt worden voor diverse . . . .
Kenmerken: 
Status:Te huur
Object:Winkelpand
Soort:Andere
Thonissenlaan 1 HASSELT
Thonissenlaan 1
HASSELT
Huurprijs: € 2.700,- p/m
Handelspand te huur in Hasselt, bestaande uit een grote handelsruimte, toilet en een apart keukentje. Het pand beschikt over een grote kelder, met veel stockagemogelijkheden. Vrij vanaf 1/04/2026. Bezichtigingen via bureel.
Kenmerken: 
Status:Te huur
Object:Winkelpand
Soort:Andere
Dorpsstraat 13 ZONHOVEN
Dorpsstraat 13
ZONHOVEN
Huurprijs: € 2.900,- p/m
Handelsgelijkvloers gelegen in het centrum. Bestaande uit een winkelruimte van 540 m² en bijkomende magazijnen met een totale oppervlakte van 152 m². Sanitair aanwezig. Deze handelsruimte is tevens gemakkelijk bereikbaar via de achterzijde waar tevens een ruime parking voorzien is. Centrale . . . .
Kenmerken: 
Status:Te huur
Object:Winkelpand
Soort:Andere
Guldensporenplein 4 bus 1.01 HASSELT
Guldensporenplein 4 bus 1.01
HASSELT
Huurprijs: € 2.950,- p/m
Ruime kantoorruimte van 205 m2. met 14 privé parkings.
Gelegen aan het Gulden Sporenplein, met zicht op het bruisende Kolonel Dusartplein. De Maastrichtersteenweg is vlak om de hoek wat zorgt voor een optimale bereikbaarheid. De kantoorruimte heeft een oppervlakte van 205m² en geniet een uitstekende zichtbaarheid. Gelegen op het eerste verdiep en te . . . .
Kenmerken: 
Status:Te huur
Object:Winkelpand
Soort:Andere
Woonoppervlakte:205 m2
>