Kuringersteenweg 140 bus 142
HASSELT
9 TRENDY APPARTEMENTEN OP WANDELAFSTAND VAN HET CENTRUM
Omschrijving

9 TRENDY APPARTEMENTEN OP WANDELAFSTAND VAN HET CENTRUM

Zoekt u een nieuwe thuis nabij het bruisende stadscentrum van Hasselt, het station of alle andere faciliteiten die de stad te bieden heeft?
Dan is residentie Emerald the place to be!

Residentie Emerald is gelegen langsheen de Kuringersteenweg, op wandelafstand van de Groene Boulevard.
De beschikbare appartementen hebben een oppervlakte variërend van 87,5 m² tot en met 109,8 m² exclusief terras. Situeren zich op de 1e en 2e verdieping en beschikken elk over een inkomhal met apart toilet, ruime leefruimte met open keuken en aansluitend een ruim terras (zuid georiënteerd), een berging, keuze uit 2 of 3 slaapkamers en een badkamer.
Het gebouw is tevens voorzien van een lift.

Elke wooneenheid zal afgewerkt worden volgens de vooropgestelde budgetten voor keuken, badkamer en vloeren zoals beschreven in het lastenboek. Op deze manier kan u uw eigen keuzes toepassen in de afwerking.

Ondergronds wordt voor elke wooneenheid ook een kelderberging en autostandplaats voorzien. Deze zijn verplicht bij aan te kopen voor respectievelijk € 5.000,00 en € 29.000,00 excl. BTW.

Eén van de eerste projecten in België waar de glasvezeltechnologie werd toegepast. Dit is de allernieuwste technologie waardoor u klaar bent voor de Internettoekomst !
Proximus biedt u een exclusieve promotie aan ter waarde van meer dan 280€ om met de glasvezeltechnolgie kennis te maken. U geniet van gratis installatie + 3 maanden gratis het pack “Familus M” met Proximus TV, een maandelijkse gratis film, supersnel Internet en een vaste lijn.

Ligging
Google maps